Harlem Shake este mai mult decat o melodie, este un fenomen care a plecat de la un DJ din SUA. Fenomenul Harlem Shake imbina ritmul haotic cu un stil de dans si mai haotic.
In mai putin de un an melodia si dansul lipsit de orice coregrafie a facut inconjurul lumii. Fenomenul este foarte bine primit de tineri pentru ca provoaca la incalcarea unor reguli, la lucruri care nu se fac in anumite locuri. Astfel, pe intenet se gasesc clipuri filmate in birouri, in armata, in apa, cimitire etc.

Harlem Shake a patruns si in Romania, zeci sau poate sute de tineri strangandu-se in diverse locuri din marile orase pentru a dansa haotic. De cele mai multe ori se folosesc masti care permit o dezinhibare totala.

Harlem Shake este poate cel mai puternic fenomen viral al anului. Pe internet se gasesc sute de filmulete din toate colturile lumii in care tinerii se strang si danseaza haotic. Datorita colegei mele Andreea, astazi am aflat ca nu numai oamenii danseaza pe Harlem Shake ci si youtube.

Youtube danseaza Harlem Shake?

La inceput am crezut ce este o gluma dar nu, nu este. Cum am aflat ca youtube danseaza Harlem Shake? Am vazut o fotografie banala postata pe facebook, dar care bineinteles ca mi-a strarnit interesul avand in vedere ca stiu fenomenul Harlem Shake. Iata fotografia.

youtube-danseaza-harlem-shake

youtube-danseaza-harlem-shake

Bineinteles ca youtube a profitat de fenomen pentru a atrage cat mai mult trafic. Strategie foarte buna, nota 10+.

Daca esti curios sa vezi cum arata, executa ce scrie pe poza sau da click aici.

Daca ti-a placut articolul, like&share.