Departamentul de marketing la distanta este un nou concept care se adreseaza companiilor mici si mijlocii si liber profesionistilor care au nevoie de un om de marketing care sa ii sustina si indrume in dezvoltarea unui business.

De ce marketing la distanta?

Pentru ca vei avea propriul om de marketing cu experienta, fara costuri suplimentare. Fiecare angajat consuma resurse si genereaza costuri suplimentare cu taxe la stat, echipamente, consumabile, timp de instruire. Noi iti oferim o alternativa foarte eficienta atat din punct de vedere al costurilor cat si al performantelor: departament de marketing la distanta.  Se numeste „la distanta” pentru ca fizic sau virtual, partenerii de afaceri (marketerul si antreprenorul) se intalnesc o data pe saptamana sa stabileasca obiectivele si planul de actiune pentru saptamana care urmeaza. Pana la urmatoarea intalnire, legatura intre cei doi se va tine prin e-mail, telefon si mini sedinte sau consultanta prin skype, urmand ca departamentul de marketing sa realizeze cele discutate.

Cum functioneaza marketingul la distanta?

In cadrul unei intalniri saptamanale se stabilesc obiectivele de marketing pentru urmatoarele 7 zile. Pe baza unui plan de actiune se impart sarcini si se pun in aplicare de responsabili pana la urmatoarea intalnire, in care se analizeaza actiunile saptamanii precedente. Pe parcursul saptamanii, se pot organiza intalniri prin skype. Orice situatie aparuta se discuta telefonic sau prin e-mail.

Cui se adreseaza marketingul la distanta?

Marketingul la distanta se adreseaza:
– afacerilor la inceput de drum
– afacerilor mici si mijlocii
– liber profesionistilor
– prestatorilor de servicii

Ai vrea sa incepi o afacere sau abia ai inceput-o si ai nevoie de un om de marketing? Marketingul la distanta poate fi o solutie buna. Impreuna stabilim si analizam un plan de dezvoltarea si o strategie de a atrage clienti si a indeplinii obiectivele de marketing. Munca bine structurata si monitorizata va avea efecte la care nici nu te-ai gandit.

Ai o afacere mica sau mijlocie in care departamentul de marketing nu este inclus? Ai vrea sa il incluzi sau sa folosesti personalul actual pentru diverse activitati de marketing care iti promoveaza afacerea la un nivel superior? Nimic mai simplu. Ai nevoie de un om de marketing cu care te vei intalni saptamanal pentru a face planul pentru urmatoarele 7 zile. La sfarsitul planului, se analizeaza rezultatele de care cu siguranta vei fi surprins.

Esti liber profesionist si vrei sa investesti in propria afacere? Fa-te cunoscut! Spune-le oamenilor despre tine, despre servciile/ produsele de care te ocupi. Apeleaza la un om de marketing care te va indruma spre succes. Impreuna gasiti cele mai bune solutii de a lua contactul cu potentiali clienti si de a transforma potetiali clienti in clienti efectivi. Intalnirea cu marketerul se va face o data pe saptamana, urmand ca in restul zilelor sa se aplice planul stabilit in cadrul intalnirii.

De ce sa alegi marketingul la distanta?

 • pentru ca nu vrei un angajat care sa se ocupe de marketing, ci un colaborator
 • pentru ca vrei sa te implici, sa inveti si sa evaluezi rezultatele
 • pentru ca este mai ieftin
 • pentru ca avem experienta si reduci timpul de acomodare si training
 • pentru ca nu folosesti resurse: calculator, birou etc.

Daca ai ajuns aici, probabil realizezi contributia departamentului de marketing intr-o companie. Traim intr-un mediu de afaceri in care concurenta este foarte mare iar consumatorul il castigi cu greu. De aceea, strategia de marketing este foarte importanta. Noi iti propunem sa fii in TREND, adica sa profiti  de tot ce este nou si util pentru a castiga increderea consumatorilor si a indeplini obiectivele de marketing ale companiei.

Servicii de marketing pentru companii mici si mijlocii

Marketing nu se reduce la promovare sau la vanzari directe asa cum se crede in majoritatea cazurilor. Marketingul analizeaza toti factorii interni si externi ai unei companii si emite pe baza lor strategii de marketing care asigura succesul afacerii tinand cont de satisfacerea consumatorului.

In functie de situatia actuala companiei, iti propunem o strategie de marketing si urmarim implementarea planului de actiune.  Suntem flexibili si incercam sa adaptam strategia de marketing pentru a se plia pe nevoile companiei tale. Obiectivul nostru este sa completam infrastructura existenta si sa ii adaugam valoare, pe cat posibil.

Pentru o abordare cat mai corecta a actiunii de marketing vom tine cont de :

 • Analiza mediului concurential
 • Analiza si stabilirea tipului de consummator
 • Portofoliului de produse sau servicii
 • Politica de preturi
  • Strategia canalelor de distributie
  • Planul complet de comunicare si strategiile referitoare la canalele de comunicare selectate si folosite

De ce sa apelezi la serviciile noastre de marketing?

 • Pentru ca ceea ce facem, facem cu placere
 • Pentru ca avem rezultate apreciate de toti clientii nostri
 • Pentru ca ne miscam rapid si raspundem solicitarilor in timp util
 • Pentru ca avem solutii pentru orice buget
 • Pentru ca vreti sa fiti in TREND

Pentru oferta de servicii, scrie-ne un e-mail la contact@trendmarketing.ro.