Cursuri SEO prin Skype

Cursuri SEO pentru incepatori prin Skype

Indiferent unde te afli poti participa la un curs atragator, practic, care te va face sa-ti dezvolti afacerea.

Cui se adreseaza cursurile de SEO prin Skype?

Cursurile de SEO prin Skype se adreseaza celor care vor sa invete sa-si optimizeze site-ul insa nu au timpul necesar sa se deplaseze inr-o sala de curs. Impreuna trensformam mediul online intr-un mediu de comunicare rapid si eficient. Cursurile de SEO sunt pentru utilizatorii incepatori sau mediu care vor sa afle mai multe despre optimizarea pentru motoarele de cautare. Grupele sunt formate din maximum 5 cursanti si se tin exclusiv online.

Inainte de inceperea unui curs de SEO online este necesar sa va verificati capacitatea de functionare a laptopului si viteza de internet.

Ce vei invata de la cursul de SEO?

Cursurile de SEO se bazeaza strict pe exemple concrete si fiecare participant va lucra practic tot ce se va discuta. Se vor parcurge pe rand cele mai utilizate tehnici onsite si offsite de optimizare.
La finalul cursului vei stii sa optimizezi mediu un site si paginile aferente acestuia.

Inscrie-te la cursul de SEO si invata cum poti sa imbunatatesti sau sa cresti propria afacere, prin intermediul spatiului virtual. Invata tehnicle de optimizare a unui site web pentru a aparea in primele rezulatate Google.

Cursul de SEO se adreseaza atat celor care detin un site web si vor sa si-l promoveze/ optimizeze pentru motoarele de cautare  dar si celor care isi doresc sa-si realizeze unul pentru promovarea afacerii sau castig suplimentar de bani.

Program cursuri SEO

Cursurile SEO se organizeaza in weekend si dureaza 10 ore: 5 ore sambata si 5 ore duminica.

 Inscrieri cursuri SEO

Inscrierile se fac la adresa de e-mail conctact@trendmarketing.ro

Locurile sunt limitate! Grupele sunt formate din maximum 5 cursanti.