Retelele de socializare au devenit cele mai bune instrumente de comunicare online. Facebook este una dintre cele mai folosite retele de socializare atat de persoane cat si de companii. Conturile de companie au ca obiectiv atragerea cat mai multor fani, interesati de domeniul in care afacerea activeaza. Asadar, fani relevant. Am vazut destule pagini de facebook cu zeci de mii de fani irelevanti. Practic acelele pagini irosesc timp si bani aiurea.

Daca ai o pagina de companie si ai format deja o comunitate de fani care isi doresc sa afle informatii de la tine, ofera-le. Insa, este bine de stiut ca un numar de 2-3 postari pe zi sunt suficiente. Un numar mai mare de 3 postari ii poate asalta pe fani. Este foarte important sa intractionezi zilnic cu fanii si mai ales sa le oferi informatii de calitate. Incearca sa nu postezi lucruri care pe tine te-ar deranja sa le vezi pe perete sau care nu ar prezenta interes.

Cum postez pe Facebook daca nu am acces la internet?

Probabil ca ti s-a intamplat si tie sa ai ceva de transmis fanilor intr-o anumita zi in care nu esti la birou sau nu ai acces la internet. Acest lucru nu mai este un impediment. Acum ai posibilitatea sa programezi postarile pe Facebook.

Cum programez postarile pe facebook?

Este foarte simplu! Scrie mesajul tau si inainte de a posta, apasa pe butonul din stanga jos “Schedule or backdate your post”. Aici ai posibilitatea sa alegi data la care postarea sa apara pe peretele de Facebook. Activitatea ta nu va fi intrerupta iar fanii nu vor duce lipsa de informatii.

cum programez postarile pe facebook

cum programez postarile pe facebook

Programarea postarilor pe Facebook este destul de folosita de companiile mari care constientizeaza contributia retelei de socializare la dezvoltarea afacerii.

Multa inspiratie si succes in postari!

Sper ca acest articol ti-a fost de folos, asa ca te rog sa dai un like&share!